Inschrijven met STAP-budget

  1. Meld je hieronder aan voor de gewenste opleiding
  2. Je krijgt automatisch een email om je STAP aanmeldingsbewijs met studentnummer te downloaden
  3. Op de dag van uitgifte van het STAP-budget (volgende is op 17 maart) dien je je voor 10:00 uur aan te melden bij het UWV met je DigiD. Vul hierbij je studentnummer in. Maak aanpassingen in je gegevens waar nodig.

Klaar is Kees! Binnen 2 tot 4 weken weten wij of het budget is toegekend en wordt het budget naar ons overgemaakt. Na het volgen van de opleiding krijg een goedkeuringsbrief van het UWV.


Opleiding

De startdatum en einddatum van je opleiding kun je vinden bij de praktische informatie.
image

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Inzigd bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Inzigd voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk of bekijk de animatie https://vimeo.com/249786054

Stap-budget (subsidie) kan worden aangevraagd voor alle opleidingen. 

Nieuwsgierig!

Klinkt het interessant, maar twijfel je of we ├ęcht iets voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een goed gesprek.