Talentscan

in onderwijzend
carla image

Heb je nog vragen?

Bel +31 6 50 61 68 86

Carla

image

Talentscan

Ben je student en twijfel je over de juiste studiekeuze? Wil je weten wat jouw unieke talenten zijn? Meld je dan aan voor de talentscan van Inzigd. In de iWAM-test worden motivatie en houding onderzocht. Daardoor krijg je scherp inzicht in je kwaliteiten. Bovendien adviseren we je over een bijpassende opleiding. In slechts één sessie stellen we de juiste koers vast, zodat je vol overtuiging kunt gaan bouwen aan de toekomst.

De iWAM

iWAM (Werk Attitude en Motivaties) is een online vragenlijst gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De test maakt onderscheid tussen 48 werkmotivaties en brengt ook onderliggende motieven over het voetlicht. De test kenmerkt zich door een grote mate van accuraatheid: ieder onderwerp wordt op verschillende manieren herhaald en daardoor worden sociaal wenselijke antwoorden gefilterd. Dat zorgt voor een feest van herkenning bij het bespreken van de test: je krijgt concrete inzichten waarmee je verder kunt.

De bijdrage is €175,00 voor de test en €175,00 voor het gesprek, samen €350,00.

 

Nieuwsgierig!

Klinkt het interessant, maar twijfel je of we ├ęcht iets voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een goed gesprek.