image

Over ons

Opleidingsinstituut Inzigd verzorgt sinds 2003 opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en het versterken van communicatieve vaardigheden. Inzigd is geworteld in hNLP en gevormd door steeds weer nieuwe wegen te bewandelen. Bij Inzigd doen we alles net even anders. We geloven in de kracht van ervaring, want zintuigen zeggen alles. Met stoutmoedige vragen schudden we je wakker. Inderdaad: achterover leunen is er niet bij. We nodigen je uit om met open ogen de wereld te bekijken en dat zorgt onherroepelijk voor een ‘aha-moment’. En daar doen we het voor, want dat is het begin van jouw veranderingsproces.

Carla Beljaars

Carla heeft 21 jaar ervaring als leerkracht in het basis- en speciaal onderwijs. Ze heeft technieken uit de hNLP vertaald naar nieuwe invalshoeken om kinderen te kunnen helpen met leer- en gedragsproblemen. Deze manier van coachen is tevens verwerkt in een opleiding die te volgen is bij Inzigd.

'Echte aandacht'

image

Henk Beljaars

Henk heeft voor hij in aanraking kwam met hNLP 21 jaar gewerkt al klinisch chemisch analist in het St. Jans Gasthuis te Weert. In zijn baan was hij vooral bezig met instructies geven over hoe het anders en beter kon. Hij merkte dat communicatie een sleutelrol is binnen het overdragen van kennis. Henk komt uit een ondernemersfamilie en hij wilde niet achterblijven. Dat is ook de rede dat Henk hNLP vooral toepast in het bedrijfsleven.

'Het kan anders en makkelijker'

quoteMark
quoteMark

Wij blijven onze cursisten iedere keer weer verrassen.
Alle zintuigen prikkelen, daar gaat het om.

quoteMark
quoteMark
image

Waarschuwing: Inzigd heeft impact

Iedere cursist wacht een warm welkom. De sfeer is aangenaam en de sessies zijn letterlijk smakelijk, want er wordt altijd iets bijzonders geserveerd. Andere smaken, andere geuren; nieuwe ervaringen houden de geest jong. Maar er is meer dan bourgondisch genieten, want we zijn alert op (non-)verbale signalen en we schromen niet om onze cursisten een spiegel voor te houden. Eerlijk en oprecht, gewoon zoals het is. En in die soms ongemakkelijke waarheid schuilt sowieso een mooie boodschap: als je iets wilt veranderen, is er altijd een mogelijkheid.

Internationaal erkend

Inzigd is aangesloten bij de NICABM (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine) in Mansfield, CT in Amerika. Deze organisatie wordt erkend en goedgekeurd door de APA (American Psychology Assosiation), de ABNLP (American Board of NLP) en de ABH (American Board of Hypnosis).

Nieuwsgierig!

Klinkt het interessant, maar twijfel je of we ├ęcht iets voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een goed gesprek.