Talentscan

in ondernemend
henk image

Heb je nog vragen?

Bel +31 6 20 60 48 85

Henk

image

Talentscan

Twijfel je over strategische keuzes? Wil je weten hoe je je écht kunt onderscheiden van anderen? Meld je dan aan voor de talentscan van Inzigd. De iWAM-test brengt antwoorden, want daardoor krijg je een scherp inzicht in je kwaliteiten en in je drijfveren. In slechts één sessie leer je jezelf beter kennen en dat schept duidelijkheid. Lastige keuzes worden een stuk eenvoudiger en de juiste koers wordt zichtbaar. De talentscan wijst de weg naar de toekomst.

De iWAM

iWAM (Werk Attitude en Motivaties) is een online vragenlijst gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De test maakt onderscheid tussen 48 werkmotivaties en brengt ook onderliggende motieven over het voetlicht. De test kenmerkt zich door een grote mate van accuraatheid: ieder onderwerp wordt op verschillende manieren herhaald en daardoor worden sociaal wenselijke antwoorden gefilterd. Dat zorgt voor een feest van herkenning bij het bespreken van de test: je krijgt concrete inzichten waarmee je verder kunt.

 

De bijdrage is €175,00 voor de test en €175,00 voor het gesprek, samen €350,00.

Nieuwsgierig!

Klinkt het interessant, maar twijfel je of we ├ęcht iets voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een goed gesprek.