terug naar overzicht

Train-de-trainer

IMG_7282

Soms is hNLP meer dan een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Als je gedreven bent om ook anderen te inspireren, dan is dit dé opleiding voor jou. Je leert presenteren op basis van je eigen, unieke kracht. Je leert hoe je een boodschap zodanig kunt overbrengen dat het publiek het begrijpt én betrokken blijft.

Praktijkervaring staat centraal tijdens deze opleiding. Er wordt ‘on the spot’ feedback gegeven en dat stimuleert het leerproces. Stemgebruik, ritme, energie, metaforen, mis-matches: alles komt aan bod. Die integrale aanpak maakt de opleiding geschikt voor NLP-trainers in spe, maar zeker ook voor leerkrachten. Doceren wordt makkelijker en er beklijft meer.

image

Klant over opleiding

Henk en Carla ademen (H)NLP. Dat merkte ik door de persoonlijk aandacht bij het volgen van de trainersopleiding in Stramproy. Henk zou ik omschrijven als een man van kennis, kunde en verbinding. De drive om de stof op een pakkende manier over te brengen is enorm. Carla is heerlijk nuchter en weet op een humoristische wijze zaken helder uit te leggen en vooral te laten ervaren.

Door de jarenlange samenwerking met John Overdurf merk je dat de onderwerpen en methoden actueel en vernieuwend zijn. Dat was niet altijd even makkelijk (‘waarom wist ik dit niet eerder…!’) maar des te interessanter. Literatuur, websites, boeken, YouTube en materiaal worden gedeeld waardoor ik mijzelf maximaal kan verdiepen in verschillende onderwerpen. Een must voor mij als trainer.

Tijdens de opleiding werden regelmatig filmopnames gemaakt. Hierdoor kon ik direct mijn eigen training terugzien, wat het leerproces doet versnellen. Met dank aan Henk neem ik nu deel aan een intervisie groep die constant bezig is elkaar te inspireren en uit te dagen waardoor alles uit de training nog beter op zijn plaats valt.

Over de heerlijke lunches heb ik het nog niet eens gehad…

Remko Delsasso
Mooisteen Coaching en Advies

Deelname is toegankelijk voor wie de opleidingen hNLP Practitioner en hNLP Master Practitioner met succes heeft afgerond. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Praktische informatie

  • Duur: 10 dagen inclusief 4 dagen examen
  • Tijd: 12.00 tot 19.00 uur
  • Kleine groepen: 6-12 man
  • Kosten: € 4000

 

Intakegesprek aanvragen
carla image

Heb je nog vragen?

Ik help je graag Bel +31 6 50 61 68 86

Carla