terug naar overzicht

hNLP Practitioner Opleiding

IMG_7658
quoteMark
quoteMark

All you are is change, all you are is changing.

quoteMark
quoteMark

John Overdurf (Master Trainer) and co-founder hNLP

hNLP Practitioner is een opleiding die handvaten geeft in communicatie op persoonlijk vlak en voor o.a het onderhouden van een gesprek. Dit kan in veel verschillende sitaties zijn. Denk aan gezin, werk, hobby etc. Soms is het vereist dat je vragenpakket groter is zodat je meer mogelijkheden hebt om een ander soort vraag te stellen. Andere vragen geven andere antwoorden. Samen met het ontwikkelen van je zintuiglijke scherpzinnigheid worden gesprekken van mensen heel interresant. Door je hierin te ontwikkelen krijg je meer grip in de contexten waar dit nodig is.

Tijdens de opleiding wordt hier veel aandacht aan besteed.

De onderwerpen van de opleiding zijn zo opgebouwd dat je heel goed een strategie van iemand leert achterhalen. Zodat wat niet voor iemand werkt leert omzetten in wat wel voor iemand werkt. De persoon kan dan de stappen zetten in zijn of haar leven die belangrijk zijn.

 

Programma met inhoud, tijden en verantwoording (zelfstudie) uren (h)NLP Practitioner-opleiding Inzigd:


·   Dag 1-2-3: Basis van NLP, Communicatie (communicatiemodel, zintuiglijke scherpzinnigheid, Satir-Categorieën, NLP-vooronderstellingen, perifere blik, feedback en waarneemposities) en Rapport (o.a. representatie systemen + predikaten)

·   Dag 4-5:Metamodel en Oogpatronen, Submodaliteiten

·   Dag 6-7-8: Staten van Zijn deel 1, Ankeren en Herkaderen, Doelen en Moedermodel van NLP, Staten van Zijn deel 2 (neurotransmitters)

·   Dag 9-10:Strategieën, Index Computations en Taal (vooronderstellingen+ Miltontaal)

·   Dag 11-12-13: Metaforen, Up- en downchuncken, Neurologische niveaus en Ankeren en Submodaliteiten

·   Dag 14: Coachen vanuit Tijd-gerelateerde technieken, Werken met Delen, examen en afsluiting met certificering
 
Tijden gedurende iedere opleidingsdag:
 
13.00 uur tot 19.00 uur.

Feedback van Charlotte van den Bosch.

De cursus was zoveel meer dan ik gedacht had. Verbetering van communicatie op het werk was een van mijn doelen, maar (zoals ik eigenlijk al wel wist) communicatie is overal.

Het was een cursus die me van het begin tot het eind geprikkeld heeft, als een spons zoog ik alles op. Het leukst vond ik dat alles wat ik leerde direct toepasbaar was in mijn dagelijks leven. Ik leerde allerlei verschillende manieren van communiceren, die aan het eind van de cursus als een puzzel voor me in elkaar vielen. Prachtig!

Deze cursus heeft me al heel veel mooie gesprekken opgeleverd, waar ik heel erg dankbaar voor ben.

En als je hNLP wilt leren ... doe het dan van Henk en Carla. De deskundigheid, humor en de eerlijke betrokkenheid zijn een verrijking in het leerproces. Ze hebben me op een hele prettige manier gestimuleerd het beste uit mezelf te halen.

Praktische informatie

Duur: 14 dagen
Tijd: 13.00 uur tot 19.00 uur.
Kleine groepen: 6-12 man
Investering: € 2980,00 (inclusief lesmateriaal)
Najaar 2024: 20, 21, 27 en 28 september, 4, 5, 25 en 26 oktober, 8, 9, 22, 23, 29 en 30 november 2024.       Adres: Kroonstraat 12a in Stramproy

image
Intakegesprek aanvragen
carla image

Heb je nog vragen?

Ik help je graag Bel +31 6 50 61 68 86

Carla