terug naar overzicht

Ericksoniaanse Hypnotische Taalpatronen

3B19318C-C2DA-4D33-AB65-EFBAFCACC7E7

Wie weleens een auto bestuurt, herkent het vast: je bent ‘ineens’ kilometers verder zonder dat je het in de gaten had. Je hebt dan een vorm van trance beleefd, gefixeerde aandacht. Heel normaal en iedereen ervaart dat tot op zekere hoogte.

Met woorden kun je daarop inspelen en aandacht sturen. Wie een goed verhaal vertelt, neemt de luisteraar mee naar een andere omgeving. Daarom zijn metaforen ook zo krachtig, want die roepen letterlijk een ander beeld op. In deze opleiding leer je goochelen met woorden, zodat je anderen kunt blijven boeien.

 

quoteMark
quoteMark

Those who don't believe in magic will never find it.

quoteMark
quoteMark

Roald Dahl

Het onbewuste als onuitputtelijke bron van creativiteit en zelfheling: met die gedachte is de Ericksoniaanse Hypnose ontwikkeld. Met speciale verbale en non-verbale technieken geeft de hypnotherapeut het onbewuste de kans om de leiding te nemen. Dat zorgt voor onverwachte oplossingen of juist afstand nemen van een probleem. Met positiviteit als rode draad leren deelnemers hoe ze hiermee aan de slag kunnen in de dagelijkse praktijk. 

Deze opleiding is toegankelijk na het positief afsluiten van de opleiding hNLP Practioner. De opleiding wordt afgesloten met het certificaat Ericksoniaanse Hypnotherapeut.

Praktische informatie

  • Duur: 5 dagen
  • Tijd: 13.00 uur tot 19.00 uur
  • Kleine groepen: 6-12 man
  • Investering: € 1500,00 (inclusief lesmateriaal)
  • Data: 29 juli t/m 2 augustus 2024
  • Op afspraak is een mogelijkheid.

 

image image
Intakegesprek aanvragen
carla image

Heb je nog vragen?

Ik help je graag Bel +31 6 50 61 68 86

Carla