terug naar overzicht

Motivatie en houding

IMG_0677
image

Projectgroepen die te veel tijd kosten en te weinig opleveren. Cultuurveranderingen die maar niet van de grond komen. Vergaderingen die geen uitkomst opleveren. Tijdens de opleiding ‘Motivatie en houding’ leer je hoe je veranderingen kunt initiëren die wél het gewenste effect hebben. De opleiding is daarmee bij uitstek geschikt voor managers en anderen in een leidinggevende rol.

Patronen herkennen

Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de motivatie en houding van anderen. Je leert het verschil herkennen tussen wat mensen zeggen en wat ze doen, zowel in woorden als in gedrag. Daarnaast leer je welke vragen je kunt stellen om mensen beter te begrijpen. En als je de ander beter begrijpt, kun je ook patronen onderscheiden. Staat iemand open voor verandering of juist niet? Worden problemen benoemd of juist vermeden? In hoeverre zijn vaste procedures belangrijk in de dagelijkse praktijk? Inzicht in patronen is het vertrekpunt voor effectief communiceren.

quoteMark
quoteMark

Words can inspire. And words can destroy. Choose yours well.

quoteMark
quoteMark

Robin Sharma

De juiste woorden kiezen

De opleiding ‘Motivatie en houding’ zorgt voor inzicht in jezelf en in anderen. Daarnaast leer je de juiste woorden kiezen om je doelen te bereiken. Bijzonder onderdeel van deze vierdaagse opleiding is het bedrijfsbezoek: we gaan op expeditie in de realiteit. Door goed te observeren, ontdek je hoe een ander bedrijf georganiseerd is. Dat zorgt voor scherpe inzichten waarmee je verder kunt.

  • Duur: 4 dagen inclusief bedrijfsbezoek
  • Tijd: 9.30 uur tot 17.00 uur
  • Kleine groepen: 6-12 man
  • Data: 17 en 31 mei, 7 en 28 juni 2024.
  • Kosten: €2500,-

Training in de zomervakantie 3 daagse op 16, 17 en 18 augustus 2024.

Tijd van 13.00 uur tot 19.00 uur

Kosten: €1980,00

 

Intakegesprek aanvragen
henk image

Heb je nog vragen?

Ik help je graag Bel +31 6 20 60 48 85

Henk